ESTE DISSABTE S’INAUGURA EL NOU EDIFICI DE L’AJUNTAMENT DE L’OLLERIA

El nou edifici de l’Ajuntament de l’Olleria s’inaugurarà este dissabte 24 d’abril a les 12 del migdia de la mà del Delegat del Govern, Ricardo Peralta, i de l’alcalde de la ciutat, Julià Engo. “Es tracta d’un acte senzill que el que pretén és obrir les portes a tota la ciutadania perquè puga conèixer estes dependències ubicades en ple centre històric”, comenta l’alcalde. “L’estructura exterior de l’immoble manté el caràcter senyorial del casalot que existia anteriorment, de manera que l’edifici encaixa perfectament amb l’entorn. Però per dins en canvi, és un espai d’oficines i de gestió modern, funcional i amb molta llum”.

Al voltant de les 11:30h el Delegat del Govern aplegarà a l’Olleria per a visitar l’actual Casa Consistorial, on serà rebut per la corporació i on signarà al llibre d’honor de la ciutat. Des d’allí el grup es desplaçarà a peu fins al nou edifici municipal que té una superfície de 1.600 m2 distribuïts en 5 nivells, un d’ells en semisoterrani.

A més dels serveis que ja s’ofereixen actualment a l’edifici central de l’Ajuntament de l’Olleria de la plaça de la Vila, el nou immoble tindrà capacitat per albergar també altres departaments que ara estan dispersos per diversos locals, com són la Policia Local, el Jutjat de Pau, el Centre d’Informació Juvenil o l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local. Tot i que el nou edifici s’inaugura este dissabte, el trasllat del personal municipal al nou espai es farà esglaonat, i al llarg dels propers mesos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s