Els teus representants

Julià Engo Fresneda

Professor de comunicació audiovisual a un Institut d’FP. Sóc regidor des del 2003 i he sigut alcalde de l’Olleria durant dos anys. M’agrada la faena ben feta i un ajuntament on la màxima preocupació siga el benestar econòmic i social de tot el veïnat. 

Merce Simón Redón

Sóc mestra i actualment directora del CEIP Manuel Sanchis Guarner. Considere que la cultura i l’educació són fonamentals per a aconseguir una societat millor i més justa, i fer possible així la igualtat d’oportunitats per a totes les persones.

Àgueda Micó Micó

Tinc 32 anys, soc llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques, m’apassiona la política, tant en el plànol científic com en el pràctic, per això fa 8 anys que sóc regidora de l’Ajuntament de l’Olleria, m’estime el meu poble i la meua feina i faré tot el possible per a millorar-lo, com he fet fins ara.

Ruth Martínez Soler

Sóc consultora mediambiental, durant els tres últims anys he estat al capdavant de les regidories d’economia i medi ambient al nostre ajuntament, on hem dut endavant propostes molt importants. L’Olleria necessitava un canvi i el Bloc l’ha aconseguit.

2 responses to “Els teus representants

  1. Els meus avantpassats eren de l’Ollería i estic molt content qu’el Bloc tinga preséncia i activitat en aquest poble. Anim i a treballar per canviar les
    estructures i l’educació heretada, que no ha millorat massa.

  2. Gràcies Julio,
    des del BLOC-Compromís treballem, com ho hem fet fins ara, per aconseguir una l’Olleria millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s