Actua!

Facebook

Twitter

You Tube

correu electrònic

Som com tu

2 responses to “Actua!

  1. Voleu saber la última de la Familia Adams? (vila-la periodista-jesus-ruano)
    Els senyorets i la senyora que cobra i tot per la feina que fá s’en van anar a Fitur, vamos, s’en van anar a pegar una volteta per Madrid, bon dinarot i endavant, gasto i que pague l’ajuntament.
    A resulta que al tornar paren en una gasolinera a posar-li menjar al cotxe de l’ajuntament (la berlingo) ja que pareix que no arribavem a l’Olleria.
    El Sr Vila pregunta a Jesus ¿segur que este cotxe va en gasolina?
    Jesus: si home si, que ho se jo!
    Hasta el mànec!!!! Van arribar a l’Olleria de miracle i el cotxe per a reparar…Pos netejar tot el conducte per deixar-lo nou, no serà barat. Dic jo que més de 300 euros….¿això que ho paga? ¿l’ajuntament?
    No home nooooo, que li ho desconten del sou, per neglicencia.

    Ja està bé ja!!!!!! Que correga la veu d’aquest succés, que se li tire el poble damunt a eixa panda de ineptes que governen el que no tenen ni idea!

  2. Comentari deixat a una altra pàgina (Escriu-nos) de la web del BLOC
    Juan Ricardo RUANO CORTS | febrer 2, 2012 a les 9:38 am

    Bon dia Julià. Agraïsc i accepte la seua invitació del passat ple per a contestar en la seua pagina web al ciutadà José. En el dit ple he informat sobre els dubtes (millor dit les seues falses afirmacions i insults) del mencionat ciutadà. Li invite a José que s’interesse per que el que vaig exposar en el mencionat ple. Salutacions cordials. Juan Ricardo RUANO CORTS (portaveu del PP de l’Olleria)

Deixa un comentari