La Font Vella es convertirà en un parc urbà

Projecte actuació Font Vella

La zona de Font Vella es convertirà en un parc que connectarà el centre històric amb el barri de la Brigada, si el Bloc de l’Olleria guanya les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Actualment en esta àrea conflueixen diversos elements patrimonials, com una font i un llavador, terrenys per edificar, i una urbanització poc afavoridora del trànsit de vianants. Això fa que este punt neuràlgic de connexió entre el centre històric i la Brigada, siga poc accessible per a les persones que circulen a peu. Cal tindre en compte que a la Brigada es troba un dels dos col·legis de la localitat i el poliesportiu, i que per tant la Font Vella és àrea de fort pas de veïns, i especialment de xiquets i xiquetes que van cap al centre educatiu o a fer esport.

L’actuació permetrà convertir la zona en un parc arbrat en desnivell, equipat amb àrees de descans i un xicotet espai de jocs. Tant la font com el llavador quedaran integrats en esta reurbanització, posant-los en valor.

“Proposem la reurbanització de l’àrea de la Font Vella convertint-la en una gran zona verda urbana, que connectarà d’una manera agradable el centre històric amb la zona de la Brigada. Posarem en valor la font i el llavador, i reorganitzarem el pas de vehicles i persones”, comenta Julià Engo, candidat a alcalde de l’Olleria pel Bloc. “Al Bloc tenim les idees i els objectius clars, perquè tenim un projecte meditat per a l’Olleria, que té com a eix central la qualitat de vida dels ollerians i les ollerianes, tant a nivell urbanístic, com en serveis socials, educatius o esportius”.

En la línia de fomentar espais de convivència al poble, el Bloc té previst la remodelació i modernització de la plaça dels Princeps d’Espanya, l’eliminació de barreres arquitectòniques als principals carrers de la localitat, la recuperació d’ un tram urbà del barranc del Grau per a convertir-lo en una zona de passeig, l’adequació d’una zona de jocs al final del barranc de Caputxins, la renovació urbanística dels carrers del centre històric, i la creació de vies segures destinades a vianants per accedir al cementeri municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s