Per una l’Olleria en bones mans!

Hui s’acaba la campanya electoral. Hi ha qui la va començar fa 15 dies, mentre alguns portàvem ja 4 anys de treball dia a dia. Hi ha qui no ha aparegut per l’Olleria fins fa quatre dies, mentre alguns portàvem anys xafant els nostres carrers. Hi ha qui enredra la gent amb mentides i falsedats, mentre altres parlem clar i ras. I açò els nostres veïns i veïnes ho sabran valorar el pròxim diumenge 22 de maig.

El diumenge ens juguem triar entre els que diuen la veritat a la gent i s’enfornten a la realitat, i els que volen amagar-la. La gent vol que se la tracte com a persones adultes, sense posar-los la por al cos o sense presentar-los un futur negre.

Les persones valoren més una trajectòria que no les promeses que no es compleixen mai o le sobres d’última hora per quedar bé el dia d’abans de les eleccions. La gent no és tonta, encara que alguns polítics ho pensen.

Moltes gràcies perseguir-nos i ens vegem el pròxim diumenge. I ja sabeu, per aconseguir una l’Olleria en bones mans heu de votar la candidatura del BLOC.

2 responses to “Per una l’Olleria en bones mans!

  1. Espere que el problema del inmigrants se solucione en esta nova reelecció perquè hasta ara no haveu fet res ni uns ni altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s