El BLOC promourà incentius fiscals i una reducció de les càrregues administratives per ajudar els emprenedors

El nou accés al Carrascot

El Bloc de l’Olleria té previst promoure incentius fiscals i una reducció de les càrregues administratives municipals per tal de fomentar la posada en marxa de projectes d’emprenedors locals, i en general la implantació de noves empreses, que impulsen la creació de nova ocupació a la localitat.

El tancament d’empreses històriques i les reduccions de plantilles, amb el conseqüent augment de l’atur a la localitat, ja és una de les principals preocupacions del Bloc de l’Olleria a l’actualitat, i ho continuarà essent en el propers anys.

“Anem a propiciar mesures que servisquen com a pol d’atracció a noves empreses perquè hem d’aconseguir generar noves oportunitats de treball i de creixement. I per això emprearem les aliances que el Bloc té a nivell estatal i europeu per a conseguir ajudes i desenvolupar projectes per al foment dels projectes empresarials dels emprenedors, i aprofitar la nostra situació geogràfica estratégica a l’eix de comunicacions de les comarques centrals, per atraure la recepció de noves empreses”, comenta Julià Engo, candidat a alcalde de l’Olleria.

Julià Engo ha recordat que baix la seua alcaldia s’han sentat les bases per a crear les millors condicions per a poder propiciar la vinguda de noves empreses al polígon. “Després del condicionament de la CV-640, ara el polígon del Carrascot compta amb òptimes condicions de connexions, urbanització i infraestructures. Passes prèvies si volem atraure a noves empreses i serveis”. Nosaltres treballem amb perspectiva de futur, “per això ara volem aprofitar els fruits del que sembrat, i continuar gestionant en aquells camps que han sigut profitosos, com els Taller d’Ocupació o les Escoles Tallers”

Pla d’Ocupació Local
Paral·lelament a les mesures fiscals i administratives per activar els negocis dels emprenedors i els capitals externs, el Bloc de l’Olleria té previst engegar un Pla d’Ocupació Local, que va molt més enllà de ser una proposta formativa per als desocupats. A més d’establir una programació estable de cursos de reciclatge professional, tant per a persones amb feina com per a aturats,
el Bloc pretén crear un servei municipal d’atenció als desocupats a través del qual guiarà als inscrits en la recerca activa de feina i fins i tot inclourà el suport psicològics per a estes persones. “Moltes de les persones que estan a l’atur, especialment les de mitjana edat, és la primera volta que es troben en esta situació. Per això a banda de necessitar reciclatge professional necessiten orientació de com buscar una lloc nou de feina, de com fer un currículum, de com emprar les noves tecnologies”, comenta el cap de llista del Bloc de l’Olleria. “Ja en esta legislatura, des de la regidoria de Participació Ciutadana, hem començat a treballar a este respecte. Ara aprofundirem en este línia d’actuació”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s