El BLOC de l’Olleria organitza un “Pregunta -li a Julià” este divendres 13 de maig

Pregunta-li a Julià

L’acte, que posarà en contacte directe al candidat amb els veïns, serà a les 20:30h al Centre Social

El Bloc de l’Olleria ha organitzat per a este divendres a les 20:30h al Centre Social una tertúlia entre el candidat a alcalde, Julià Engo, i els veïns i veïnes del poble. La cita ha estat batejada amb el nom de “Pregunta-li a Julià”, i pretén ser un espai d’encontre amb el cap del llista del Bloc, perquè associacions i veïnat puguen traslladar-li aquelles qüestions que consideren oportunes, al voltant de temes locals.

Una constant del Bloc és fomentar les vies de diàleg amb els veïns, perquè la millor manera de gestionar és sabent què és cou a peu de carrer, treballar de baix cap a dalt”, comenta Julià Engo. “Per això hem fomentat la Participació Ciutadana al llarg d’esta legislatura, i per això, ara que estem en campanya, seguim en la dinàmica de trobar-se cara a cara amb els veïns per intercanviar idees”.

Durant març i abril, la candidatura del Bloc de l’Olleria es va reunir, dimarts darrera dimarts, amb representants del món associatiu i econòmic del poble per a poder arreplegar les seues suggerències i inquietuds de cara a la gestió dels propers quatre anys. “Les idees que hem arreplegat a través dels “Dimarts del Bloc” ens han servit per a conèixer millors les inquietuds del veïnat, i ens aprofitaran per a prioritzar la nostra gestió durant la propera legislatura”, comenta Julià Engo. L’acte d’este divendres 13 està obert a tots els veïns i veïnes del poble, perquè tinguen l’oportunitat de formular, al candidat a alcalde pel Bloc, les qüestions que els preocupen o que senten curiositat per saber, sobre els plantejaments que té el Bloc per a millorar el futur de l’Olleria.

“Ara hi ha gent, hi ha candidats, que s’afanyen a fer propostes impossibles o a parlar amb tot el món per a prometre’ls coses que sap que no complirà, i a tractar d’eixir als mitjans. Nosaltres portem quatre anys donant la cara sempre, hem treballat pel poble sempre, hem atès als veïns sempre, ens hem parat pel carrer quan ha fet falta per a parlar sobre el problema de cadascú i per a intentar solucionar-lo, i si no era possible ho hem dit”, afirma Julià Engo. “.Hi ha qui només s’enrecorda dels veïns una vegada cada quatre anys. Nosaltres ho fem tots els dies”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s