Esta és la nostra candidatura

La candidatura del BLOC de l'Olleria

La candidatura del Bloc de l’Olleria s’ha presentat oficialment este dissabte 7 de maig per la vesprada al Cine Goya, amb la platea del teatre plena. Envoltat per gairebé tres-centes persones, l’equip del Bloc explicà les línies principals del programa electoral, i presentà als integrants del que aspira a ser el proper govern de l’Ajuntament de l’Olleria. “A l’entrar a este acte heu pogut recollir el nostre programa electoral. En ell podreu trobar els nostres compromisos per una l’Olleria millor. Tot gira al voltant de dos eixos bàsics: la recuperació econòmica i la millora del benestar de la nostra ciutadania, de la nostra l’Olleria. Evidentment al nostre programa portem idees i projectes per a tots els sectors de la societat i per a totes les àrees, però són el nostre compromís per generar ocupació i el nostre compromís per la societat,t els que marquen el nostre treball”, afirmà Julià Engo, candidat a alcalde de l’Olleria.

Julià Engo, candidat del BLOC.

L’acte comença amb la intervenció d’Àgueda Micó, regidora de Cultura i Patrimoni a esta legislatura, i un dels pilars que juntament amb Julià Engo, Merce Simón, i Ruth Martínez han fet possible lareactivació de la gestió municipal, i la materialització de nombrosos projectes per al poble. Àgueda Micó feu un balanç de la gestió de les regidories del Bloc, i de la implantació del partit a la localitat. “Vam començar amb un regidor, a les següents eleccions en vam traure dos, a les del 2007 en vam traure 4, i no cal que us diga segons la progressió aritmètica quans ens en toca traure ara”, afirmà en to distés. “Hem de guanyar les eleccions, per això us demane el vot. I les hem de guanyar amb la suficient força per a poder liderar el present i el futur de l’Olleria”.

Una imatge de l'acte.

Rodejat per tots els membres de la llista, que el flanquejaren durant la seua intervenció, Julià Engo pujà a l’escenari entre els forts aplaudiments del públic assistent, per tal d’explicar les línies principals del govern que espera encapçalar durant els propers quatre anys. Un govern que continuarà amb les línies de la participació i la transparència. Però que farà especial incidència en l’economia i el benestar social. No descobrirem res si diem que ens ha tocat viure una època de dificultats econòmiques. És cert, però mentre alguns es dediquen a fer-se fotos nosaltres tenim les idees clares, sabem quin és el camí que hem de seguir si volem apostar per donar suport a l’economia local, sense renunciar a garantir el benestar social de tots vosaltres.L’Olleria ha de saber atraure inversions, però també ha de ser capaç de generar-les. A Madrid potser no sàpien on estem, però a la Xina o Amèrica ja ens coneixen. Des de l’ajuntament ho aprofitarem. I ho posarem fàcil amb la realització de mesures fiscals i administratives per afavorir la posada en marxa dels projectes dels emprenedors”.

En contacte dia a dia, i no només cada 4 anys

Julià Engo, recalcà al llarg del seu discurs, que el Bloc ha estat en contacte constant amb els veïns, al llarg de tota la legislatura, i que presenta projectes, potser menys vistosos que altres, però realistes, perquè estan refrenats per l’escolta activa als olleriansNo pretenem vendre’ns com un partit que té la solució per a tot, o que pot fer miracles. Per això no fem promeses basades en l’ambigüitat o en mesures que quan governem no podrem complir. Aspirem, modestament però amb energia, a treballar per a fer una l’Olleria millor en tots els sentits. Perquè el Bloc de Olleria, sí que és el partit de tots i totes, sí que és el partit que aposta per una administració transparent, sí que és el partit que tracta a tots els ciutadans per igual, independentment d’afinitats o familiaritats. El Bloc sí que és el partit de tots els veïns i veïnes de l’Olleria. El BLOC és el partit que ha portat la participació ciutadana a la nostra població per a que participeu tots els dies, i no solament un mes de maig cada quatre anys”.

A la presentació es combinaren els discursos presencials, amb les projeccions audiovisuals. Els assistents pogueren vore a través d’un vídeo un resum dels dos anys de l’alcaldia del Bloc, i una segona projecció on els integrant de la candidatura llançaven les aspiracions que tenen per al poble, a l’hora de decidir-se a participar en la política municipal. Uns arguments que conflueixen en el desig comú de treballar amb energia i il·lusió per fer créixer les oportunitats dels veïns de l’Olleria.

Una de les noves cares del Bloc per a estes eleccions 2011 és José Micó, qui professionalment es dedica l’ensenyament, i ocupa el cinquè lloc a la llista. Micó que intervingué a l’acte, explicà que després d’haver rebut la invitació de participar a la llista, va tardar poc en acceptar, pel testimoni del magnífic treball fet al govern municipal, i perquè considera, que la del Bloc és una llista molt complerta amb un projecte molt engrescador, i en el que hi cap tothom. “I és que el Bloc de l’Olleria no es defineix per estar en contra de res ni de ningú, sinó per estar a favor del nostre poble, per creure, per apostar fermament i per treballar dur perquè les coses siguen i funcionen millor”.

Un conjunt de persones que fan equip

A la llista repeteixen en els primers llocs les actuals regidores del Bloc a l’ajuntament, Mercedes Simón, Àgueda Micó, i Ruth Martínez, que juntament amb Julià Engo van encapçalar l’any 2008 un canvi d’alcaldia. Als llocs d’eixida s’incorporen noves cares com José Micó, mestre a l’educació pública, i que ocupa el cinquè lloc a la llista, i en el sisè Josette Sirera, traumatòloga i una apassionada de l’esport. El setè està ocupat per Òscar Vidal, i el vuitè l’ocupa la secretària local del Bloc, Montse Albinyana. La candidatura la completen Joanjo Albinyana, Amparo Martí, Rafa Vila, Marisa Garcia, Toni Grau, i com a suplents Mª Teresa Gil i Josep Vidal.

Podeu conèixer a totes i tots els integrants de la candidatura del Bloc de l’Olleria ací

Anuncis

One response to “Esta és la nostra candidatura

  1. Julià,llastima que no puga partir el meu vot, soc GENT DE L’OLLERIA, i he comprovat que els darres anys no han pintat gens mal per al nostre poble, el desitge el millor, i a Jose el millor i un poc més . Ambsdos o per separat es el que el nostre poble nessecita, persones preparades i no ” venedors de fum”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s