Julià Engo obre noves vies de comunicació amb els veïns

Capçalera de la web

 Les noves tecnologies obrin noves possibilitats de comunicació, i cal aprofitar-les. Amb esta premissa Julià Engo, candidat del Bloc a l’alcaldia de l’Olleria, ha renovat el seu blog (http://www.juliaengo.net/) i ha inclòs un espai de vídeos.

Durant abril i maig, cada dijous penjarà un nou vÍdeoblog, que Julià Engo aprofita per a comentar diferents aspectes de l’actualitat, així com els eixos principals de la política que pretén portar a terme al llarg dels propers 4 anys. “Des del Bloc criem fermament, que la gestió política ha d’anar de la mà de la Participació Ciutadana, i en eixe sentit hem treballat des del govern municipal. Ara que estem projectant la propera legislatura, com no podia ser d’altra manera, volem també aprofitar totes les fórmules que tenim al nostre abast per dirigir-nos als ciutadans, i conversar amb ells”, explica Julià Engo.

 A més del blog de Julià Engo http://www.juliaengo.net/, el Bloc de l’Olleria té en actiu un altre blog general de l’agrupació local www.bloclolleria.net on arrepleguem informacions general d’interès per al col·lectiu, i les activitats que programem. El candidat del Bloc de l’Olleria a l’alcaldia també està present a les xarxes socials facebook i twitter. Julià Engo també té actiu un correu electrònic on tothom que ho desitge pot fer-li aplegar les seues suggerències o opinions info@juliaengo.net

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s