Infobloc de novembre de 2010

Ací teniu el nou Infobloc_20101000 del mes de novembre de 2010. En ell podeu veure quina ha estat la nostra gestió al llarg de dos anys de govern, l’eleccsió de Julià Engo Fresneda com a candidat del BLOC a l’alcaldia de l’Olleria, i la campanya que hem encetat per a demanar una educació infantil gratuïta i universal. Esperem que vos agrade.

2 responses to “Infobloc de novembre de 2010

 1. He recibido en casa vuestra revista infoBLOC y me ha llamado la atención una cosa, a ver si me podéis responder a unas pequeñas dudas que tengo;

  -¿Por qué la habéis hecho también en castellano, mientras que cuando estábais en el Ayuntamiento no emitisteis ninguna comunicación en esta lengua?
  -¿Es porque estáis pidiendo el voto y para eso los castellano-hablantes sí que contamos?
  -¿Si volvéis al ayuntamiento volveréis a hacerlo todo en valenciano y pasar otra vez de nosotros, los castellano-hablantes?

  Gracias

 2. Hola Miguel, com estàs?

  En primer lloc voldríem donar-te les gràcies per haver-te interessat per l’Infobloc, i en resposta a les teues preguntes.

  Pel que fa a la primera qüestió, nosaltres continuem estant a l’Ajuntament, no ens hem anat mai, per la qual cosa no entenem la teua preocupació. Estàvem i estem. A més des de l’Ajuntament hem emés i ho continuem fent comunicacions en les ambdues llengües oficials indistintament, per tant no sabem a què el refereixes.

  Nosaltres no demanem el vot, i no ho farem fins que es puga fer (campanya electoral). El BLOC mai ha segregat els ciutadans per cap raó, i encara menys per la seua llengua. Els valencianoparlants, en canvi, si que han sigut separats, marcats i discriminats, i encara ho continuen sent, per raó de la llengua que parlen i utilitzen de manera habitual. 300 anys de prohibició de la utilització pública del valencià, de la prohibició del seu ensenyament, i de la desaparició a qualsevol document públic han fet que la majoria de valencianoparlants siguen analfabets en la seua llengua, això si que es trist.

  Continuem dient-te que no hem marxat de l’Ajuntament, i que mai hem passat de ningú. Desgraciadament altres no poden dir el mateix.

  BLOC – l’Olleria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s