La regidora d’educació del Bloc, Mercedes Simón en el lliurament de la tercera edició dels premis als millors estudiants de l’IES Vermellar.

EL BON ESTUDIANT TÉ PREMI A L’OLLERIA
dijous, 17 de juny de 2010

Carla Bataller Estruch (Bachiller Humanitats / Ciències Socials) i Andrea Grau Martínez (Bachiller Científic / Tecnológic) van ser guardonades ahir dimecres en el saló de plens de l’Ajuntament de l’Olleria com les millors alumnes de Batxillerat de l’I.E.S. Vermellar de l’Olleria. En l’entrega de premis, en la que les van donar un portàtil i un diploma de reconeixement, van estar presents l’alcalde José Vidal, la regidora d’Educació, Mercedes Simón i la directora del centre Esther Escot, a més de familiars, tutors, professors, representants d’Associacións i amics.

José Vidal va ressaltar el reconeixement públic a les dos excel·lents estudiants d’este institut d’Educació Secundària que en el seu desè aniversari ha suposat un abans i un després en esta localitat, ja que ha permès als jovens estudiar batxillerat sense haver d’eixir de l’Olleria. L’alcalde també va destacar que l’èxit en l’educació depén de tres pilars fonamentals: els pares, els professors i els propis alumnes, i que l’esforç i sacrifici en l’estudi sempre té la seua recompensa. Finalment va animar a Carla i Andrea a continuar estudiant en esta línia i que acaben les carreres de forma brillant.

Per la seua banda, Mercedes Simón va voler també valorar el gran esforç dels professors i equip directiu de l’IES Vermellar, i va afirmar que “Carla i Andrea són un model d’esforç, treball i dedicació a l’estudi, un model que hauria de ser el camí que s’ha de seguir pels jovens”. La regidora va insistir en la necessitat de continuar treballant al màxim des de l’Ajuntament per a millorar encara més si és possible tot el referent a les tasques d’educació a l’Olleria. Per cert, són ja tres les edicions dels premis que la regidoria d’Educació de l’Olleria entrega als millors estudiants de l’IES Vermellar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s