ESMORZAR BAIX BRAÇ I CONTACONTES PER A INAUGURAR LES OBRES DE REMODELACIÓ DE “EL RODAT”

Les obres de remodelació que s’han realitzat a l’àrea recreativa de “El Rodat” s’inauguraran este dissabte dia 27 març pel matí amb un esmorzar baix braç i amb una sessió de contacontes. L’acte s’encetarà amb els parlaments de José Vidal, regidor de Serveis Municipals i Julià Engo, alcalde de la localitat.

A partir de les 10:15h els veïns que acudisquen a “El Rodat” podran degustar les coques i dolços realitzats pels alumnes del Taller Ocupacional, i gaudir de les millores efectuades a este espai tan estimat per la ciutadania.

Segons ha assenyalat José Vidal, el recinte compta amb uns lavabos totalment renovats, adaptats per a persones amb minusvalia. En estos s’han instal·lat dutxes, i tot el complex sanitari s’ha connectat a una depuradora que permet tractar les aigües residuals.

L’actuació que s’ha efectuat a “El Rodat” també ha contemplat el condicionament dels paellers, la creació d’una zona de jocs amb gronxadors, i el tancament del recinte, per tal d’evitar vandalisme. La intervenció s’ha rematat amb la instal·lació d’enllumenat perimetral al voltant d’esta zona verda, que té una superfície de 14.842m2.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s